4 Ideeën voor een industriële badkamer

De industriële badkamerstijl wordt door steeds meer mensen omarmd en dat is ook echt niet gek. Dit is weer eens wat anders dan de normale stijlen en met deze stijl krijg je een stoere  uitstraling in donkere kleuren. Wil je weten hoe je deze look zelf kunt maken? Lees dan verder voor 4 toffe ideeën!

Betonlook tegels en rechthoekige vormen

Betonlook tegels kenmerken de industriële badkamerstijl. Deze geven je badkamer direct een stoere uitstraling. Het leuke aan deze tegels is dat ze heel mooi staan met zwarte accessoires, zoals een opbouw douchekraan. Naast de tegels kun je denken aan strakke, rechthoekige vormen. Denk aan vierkante kranen, een stalen douchewand met een frame, of een vierkante wastafelkom. Je kunt je nu al bedenken dat deze elementen het industriële gevoel flink zullen versterken.

Ga voor stoere badkamerverlichting

Verlichting bepaalt de sfeer in je badkamer. In een industriële badkamer hoeft de verlichting niet alleen aan het plafond te hangen. Denk erover na om ook lampen bij de wastafel of boven het bad te plaatsen. Industriële lampen of zwarte spots zijn echt cool en versterken de industriële vibe. Met stoere verlichting kun je een echte blikvanger maken en bepaalde delen van je badkamer in de spotlight zetten.

Industriële accessoires

Maak ook gebruik van verschillende stoere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zwarte toiletaccessoires zoals een toilethouder, een stevige badkamerlamp of een zwarte handdoekhaak. Kranen kunnen heel veel doen in een industriële uitstraling. Geborstelde zwarte kranen passen perfect bij deze stijl. En als je echt iets unieks wilt, ga dan voor een zwart toilet. Heb je dat weleens gezien? Echt enorm tof en uniek!

Combineer met een landelijke look

Wist je dat je deze stijl ook heel goed mixen met een landelijke look? Op die manier kun je net wat extra warmte en sfeer brengen. Een houten badkamermeubel in landelijke stijl staat bijvoorbeeld prachtig in een industriële badkamer. Ook natuurlijke materialen zoals natuursteen en beton passen goed bij de industriële stijl. Als je het stoere van industrieel combineert met het warme van landelijk, krijg je een echt unieke en mooie badkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *